Maçın ardından

Maçın ardından -Bozüyükspor Teknik Direktörü İşkar: -Tarsus İdmanyurdu maçından 3 puan almak istiyorduk ancak bir puana razı olduk


BİLECİK (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyüksporun teknik direktörü Erdal İşkar, Tarsus İdmanyurdu maçından 3 puan almak istediklerini ancak bir puana razı olduklarını bildirdi.
     İşkar, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kendi sahalarında mutlak 3 puan almak istediklerini fakat alamadıklarını ifade etti.
     Çok zor maç oldu diyen İşkar, şunları kaydetti:
     Bu maçta skoru 2-0dan 2-2ye taşımak önemliydi. Tarsus İdmanyurdu maçından 3 puan almak istiyorduk ancak bir puana razı olduk. Maçı yenik durumdan berabere taşıdığımız için mutluyuz. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Taraftarlardan ricam, biz geriye düşsek bile muhakkak bizi desteklesinler. Bu oyuncular mağlup olacaklar, berabere kalacaklar, galip gelecekler ama taraftarın bizi her koşulda desteklemesi lazım. Bizi ne kadar desteklerlerse maçlar o kadar iyi geçer.
     Hafta sonu deplasmanda Polatlı Buğsaşspor ile oynayacaklarını belirten İşkar, 3 puanla dönmek istediklerini, en kötü ihtimalle 1 puan almak istediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER