Maçın ardından

Maçın ardından -Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Vural: Bu isyanın sonucunda çok şükür 25inci haftada bu takım bu kepaze bölgeden çıkmış oldu. Allaha şükürler olsun -Orduspor Teknik Direktörü Cuper: Bence maçın bü


ELAZIĞ (A.A) - Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 1-0 kazandıkları Orduspor maçına ilişkin Bu isyanın sonucunda çok şükür 25inci haftada bu takım bu kepaze bölgeden çıkmış oldu. Allaha şükürler olsun dedi.
     Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, maçtan önce tüm hafta boyunca kapalı savunmayı aşma yöntemleri üzerinde çalıştıklarını aktardı.
     Birinci devre rakibin üstlerine gelmesini beklediklerini, ancak bunun gerçekleşmediğini ifade eden Vural, bunun üzerine ikinci devre oyuncu değişiklikleri yaptıklarını, bu değişikliklerle rakibe önde basmaya çalıştıklarını, bu mantığın kendilerine daha atak oynama imkanı sağladığını belirtti.
     Uzun süredir ligde alt sıralarda bulunduklarını ifade eden Vural, şunları söyledi:
     Bu bir isyandı bizim yaptığımız. Biz iyi takımız, bunun sonucunda da biz burada olamayız. Bu isyanın sonucunda çok şükür 25inci haftada bu takım bu kepaze bölgeden çıkmış oldu. Allaha şükürler olsun.
    
     -Ümit Özat eleştirileri-
    
     Vural, bir gazetecinin Ümit Özatın açıklamaları neticesinde istifanın eşiğine geldiğiniz söyleniyor demesi üzerine Özatın kendisini gazetecilere danışıklı soru sordurmakla itham ettiğini belirterek, Olumsuz bir şey söyledim mi arkadaşlar- Adam burada çıldırmış. Yok ben Kemal Sunal ile film çeviriyormuşum da beni alıp antrenör yapmışlar. Çocuğum aklını yitirmiş galiba dedi.
     Özatın Beni Antalya maçı öncesi aradı bir yönetici seninle çalışmak istiyoruz dedi. Ben de dedim ki takımı bu hale getirmiş bir hocayı yollamak ayıp olur. Allah bana sorar kabul etmedim diye konuştuğunu aktaran Vural, şunları söyledi:
     Kritik olan Özatın söylediği değil. Kritik olan iki maç kaybetmiş bir antrenör bir yönetici tarafından gidip... Ben şimdi başkanımdan şunu rica edeceğim. Eğer bu kulübün başkanıysan çünkü bana Benim haberim yok diyor. O zaman bulacaksın bu adamı bana. Gereğini yapacaksın. Kim bu adam- çıkaracaksın bana kardeşim. Bunu kazandık diye söylemiyorum. Bu sonuca bağlı tipik bir Türk mantığıdır. Ayıptır bu olmaz.
     Başkana maça çıkmadan rica ettim. Lütfen dedim bunu bulacaksın bana. Sen başkan olarak yönetiminde senin haberin olmadan biri çıkıp bunu yapıyorsa ya bunu bul ya da müsaade et ben buradan gideyim. Bu kadar net konuştum ben ona, o da Hocam yapan kimse çıkacak, merak etme dedi.
     Vural, Galatasarayın kaybettiği puanlara değinerek, Hiç kimse Fatih Terim gidecek diyor mu- Sakin sabırlı olalım. Kazandık diye konuşuyorsam şerefsiz evladıyım. Bu tarz hiç hoş değil diye konuştu.
     Bordo beyazlı futbolcu Köksal Yedek ise, ilk yarı pozisyon açısından vasat bir maç olmasına rağmen ikinci yarıyla beraber pozisyon bulan iyi bir takım olduklarını söyledi. Yedek, Önümüzde cuma günü bir Eskişehir maçı var. O maçtan da puan veya puanlar alırsak önümüzün daha da açılacağını düşünüyorum dedi.
     Adem Alkaşi de bundan sonra stresi ligin alt sıralarındaki takımların yaşayacağını söyledi. Alkaşi, Haftaya da Eskişehirspor maçına çok iyi hazırlanıp oradan alacağımız iyi bir sonuçla çok daha yukarı çıkıp, en azından aşağı ile olan farkı açmak istiyoruz dedi.
    
     -Orduspor cephesi-
    
     Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper de tercüman aracılığıyla yaptığı açıklamada, ilk 55-60 dakikada iyi oynadıklarını düşündüğünü söyledi.
     Cuper, Takımda isabet eksikti. 5-6 pozisyon bulsak bile bunu gole çeviremedik. Karşı takım gol attıktan sonra bizim takım biraz düzeni kaybetmeye başladı. Bence Orduspor bugün kazanmaya geldiğini gösterebildi. Bence maçın büyük bir bölümünde bizim takım daha üstündü. Sanica Boru Elazığspor kalecisi bence bugün maç yıldızıydı dedi.
     Ordusporlu futbolcu Yiğit Gökalan, iki takımın da 3 puanı çok istediğini, rakibin avantajını iyi kullandığını söyledi. Gökalan, 9 tane final maçımız var artık. Bütün maçlara final gözüyle bakıyoruz diye konuştu.
     Miguel Garcia da sonucun adil olmadığını, daha çok pozisyona girmelerine rağmen karşılığını alamadıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Ömer Fansa
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER