Maçın ardından

Maçın ardından -Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kaya: Müthiş bir sonuç ama daha çok katedecek yolumuz var -MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Öcal: Biz adalet istiyoruz, sporcularımın o saha içerisinde döktükleri alın terinin


ŞANLIURFA (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfasporun Teknik Direktörü Bahri Kaya, MKE Ankaragücü galibiyetine ilişkin, Müthiş bir sonuç ama daha çok katedecek yolumuz var dedi.
     Kaya, maçın ardından GAP Arena Stadyumunda düzenlediği basın toplantısında geçen haftadan bu yana iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, galibiyette emeği geçen futbolcuları kutladı.
     İki takımın da iyi mücadele ettiğini, bir ara geriye düşmelerine rağmen galip gelmesini bildiklerini aktaran Kaya, şöyle devam etti:
     Müthiş bir sonuç ama daha çok katedecek yolumuz var. Bu takım topu kazandığı zaman çok güzel. İleride çoğalacak ayaklarımız var ama kaybedince geri dönüp rakibe pozisyon vermeyecek ayaklarımızın olması lazım. Bu maçta takım defansını yerleştirmede, taktiği uygulamada sıkıntılar çektik. 2-3 kez gitti geldi ama burada kaliteli, tecrübeli isimler devreye giriyor. Bu maçı başka bir takım geri çeviremez, gerçekten mümkün değil, onun için oyuncu arkadaşlarımızı kutluyorum.
     Şanlıurfasporlu Ramazan da iyi mücadele ettiklerini ve 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
    
     -MKE Ankaragücü cephesi-
    
     MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Taner Öcal da, Biz adalet istiyoruz, sporcularımın o saha içerisinde döktükleri alın terinin karşılığını hakkını istiyorum diye konuştu.
     Öcal, maçlarda futbolun doğrularını yaptıklarını, 18-19 yaşındaki gençlerle oynadıklarını ancak nedenini bilmediği şekilde 5 haftadan bu yana maçlarda sıkıntılar yaşadıklarını savundu.
     Teknik direktör olarak 18-19 yaşındaki gençlerin alın terinin bu kadar basit ve fütursuzca harcanmasına gönlünün razı olmadığını aktaran Öcal, şöyle devam etti:
     Bu çocuklar çok sıkıntılar içerisinde mücadele ediyorlar. Bu çocuklar zamanı geldiğinde yemek yemiyorlar. Zor şartlara mücadele ediyoruz, bunu yaparken de çok şey beklemiyoruz. Artık diyecek bir şey kalmadı, artık ligden mi çekilelim- Ne yapalım yani ne istiyorsunuz- Bu Ankaragücü kulübü, bu kulüp 103 yıllık kulüp. Bunu kimse deviremez, bunu herkes aklına soksun. Biz adalet istiyoruz, sporcularımın o saha içerisinde döktükleri alın terinin karşılığını hakkını istiyorum. Çocukları alınlarından öpüyorum.
    
     Muhabir: Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER