Lösemili çocuklardan Kırklareli Belediye Başkan Çağlayana

Lösemili çocuklardan Kırklareli Belediye Başkan Çağlayana ziyaret -LÖSEV Sosyal Hizmetler Uzmanı Sezer: -Lösemi hastalığı bulaşıcı değildir, tedavi edilebilen bir hastalıktır


KIRKLARELİ (A.A) - Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Sosyal Hizmetler Uzmanı Selcan Sezer, Lösemi hastalığı bulaşıcı değildir, tedavi edilebilen bir hastalıktır dedi.
     Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayanı, lösemi hastası Kaan Kayra Erçek (4), Meral Öz (14) ve Bernis Kıray (14) ile ziyaret eden Sezer, kanser hastalığının tedavisinin moral ve motivasyondan geçtiğini belirtti.
     Lösemili hastalara ve özellikle çocuklara destek olunması gerektiğini vurgulayan Sezer, şunları kaydetti:
     Lösemili çocuklar, lösemi hastalığı halk arasında bulaşıcı olarak zannedildiği için bulundukları ortamlardan dışlanıyor. Bu durum çocuklar için çok zor. Çocukların hem kanser gibi zor bir hastalıkla, hem de psikolojik olarak büyük bir savaş veriyor. Lösemi hastalığı bulaşıcı değildir, tedavi edilebilen bir hastalıktır diye konuştu.
     Çağlayan da ziyaret duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman lösemili çocuklara destek vermeye hazır olduklarını söyledi.
     (ÖZG-MŞ-NAR)
<< Önceki Haber Lösemili çocuklardan Kırklareli Belediye Başkan Çağlayana Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER