Lokman Hekim Derneğinden Mutlu Evliliğin Sırları

Lokman Hekim Derneğinden Mutlu Evliliğin Sırları projesi -Lokman Hekim Derneği Başkanı Yurt: Çorumda, evlenmemiş olan gençlere evlilik konusunda uzman kişiler tarafından eğitim verilecek


ÇORUM (A.A) - Çorum Lokman Hekim Derneği Başkanı Arif Yurt, Mutlu Evliliğin Sırları projesi kapsamında Çorumda, evlenmemiş olan gençlere evlilik konusunda uzman kişiler tarafından eğitim vereceğini bildirdi.
     Yurt, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Mutlu Evliliğin Sırları projesiyle Türkiyenin ve Çorumun en önemli toplumsal sorunlarından biri olan boşanmaların önüne geçebilecek bir proje başlattıklarını bildirdi.
     Bu projeyle insanların evlilik hayatına hazırlanacağını ifade eden Yurt, şunları kaydetti:
     Çorumda, evlenmemiş olan gençlere evlilik konusunda uzman kişiler tarafından eğitim verilecek. Neden evleniyorum, eş seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalar, evlilikte sık karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları, ideal bir toplumun temeli olan ideal bir aile nasıl olmalı, evlilikte mahremiyet gibi konular yer almaktadır. Eğitim Eylül ayı itibarı ile başlamış olup Haziran ayı sonuna kadar devam edecektir. Katılımcılar her ay 24 kadın ve 24 erkekten oluşan 2 grup halinde ayrı saatlerde eğitim alacaklardır. Proje çerçevesince toplam 480 tane gencimize eğitim alma imkanı sağlanmış olacaktır.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay / Fatma Kalay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Lokman Hekim Derneğinden Mutlu Evliliğin Sırları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER