Lapsekiden kısa kısa

Lapsekiden kısa kısa -GMKA, ilçe çalıştayı gerçekleştirdi


ÇANAKKALE (A.A) - Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından düzenlenen İlçe Çalıştayı Lapsekide gerçekleştirildi.
     GMKA Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, Lapseki Kaymakamlığının toplantı salonunda düzenlenen çalıştayda yaptığı konuşmada, hedefin 2023 olduğunu söyledi. Gündoğan, şunları kaydetti:
     Bu kapsamada biz ilçelere gelerek, siz seçilmiş her kurumdan memurlardan halkın sesi olmanızı istiyoruz. Kısacası burada ne var ne yok, neler isteniyor, ilçe için beklentileriniz, şikayetlerinizi dinleyerek bir karara varacağız. Bir rapor hazırlayarak kurumumuzun en üst bölümüne ulaştıracağız. Bu anlamada ajansımızın toplandığı ilk ilçe Lapseki Ajansımızdan herkes beklentilerini,isteklerini rahatlıkla söyleyebilir.
     Gündoğanın Boğaz köprüsü yapılmasına nasıl bakıyorsunuz- sorusuna katılımcılar, Biran önce yapılmasını istiyoruz şeklinde cevapladırdı.
     Çalıştayda, katılımcıların, ilçe için istedikleri, beklentileri dinlendi, talep ve konuşmaların ardından da yapılan anket sonuçları açıklandı.
     Daha sonra Gündoğan, katkılarından dolayı Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlıya plaket verdi.
     Toplantıya, Lapseki Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, Umurbey Belediye Başkanı Vedat Özkan, Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş, okul ve daire müdürleri katıldı.
    
     -AK Partili kadınlar Geliboluyu ziyaret etti-
    
     AK Parti Lapseki Kadın Kolları Başkanı Sevda Kılıç ile yönetim kurulu üyeleri, evlerinde yaptıkları yiyecekleri Gelibolu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Özel Bakım Merkezine götürdü.
     Kılıç ve beraberindekiler merkezde bulunan hastalarla ilgilenip, sohbet etti ve sorunlarını dinledi.
     Merkezde, Lapsekiden gelip tedavi görenlerin olduğunu belirten Kılıç, Buralarda tedavi gören hastalar çok güzel bakılıyor. Bu da bizi son derece mutlu etti. Çalışmalarımızı sürdürüp, her kurumu ziyaret etmeyi planlıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin / Fikriye Susam Uyar / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Lapsekiden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER