Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası -AK Parti Sivas Milletvekili Turan, mesaj yayımladı


SİVAS (A.A) - AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Turan, mesajında, "Kutlu doğumla kainata düzen geldi, güzel ahlak tamamlandı ve beşeriyet aydınlandı. Hz. Muhammed, alemin en merhametlisi ve ümmetine şefaat edecek tek yüce peygamberdir" açıklamasında bulundu.
     İnsanlığın Hz. Muhammedin getirdiği düsturları hayata geçirmeye her zamankinden çok daha fazla muhtaç olduğunu belirten Turan, şunları kaydetti:
     "Asrın getirdiği problemlere çözüm arayan insanlığın kara bulutlarla kaplı dünyasının aydınlanması, onu yeniden tanımak, yönelmek, rehber edinmek ve ondan alacağı umut kıvılcımlarını beşeriyetin ufkuna taşımakla mümkün olacaktır. Peygamber Efendimiz bütün ümmetinin cennete girmesini, bir tek Müslümanın bile cehenneme girmesini asla istemez. Her peygamber Allahın reddetmeyeceği duasını dünyadayken yapmış ve bu hakkını kullanmıştır. Peygamberimiz ise reddedilmeyecek duasını kıyamet gününde ümmetine şefaat etmek üzere ahiret gününe saklamış, böylelikle ümmetine olan düşkünlüğünü en iyi bir şekilde ortaya koymuştur. Hz. Muhammed, dili kalbini tasdik eden ve yürekten kelimei tevhit getiren herkese şefaat edecektir. Ne mutlu bize ki Müslümanız, Ne mutlu bize ki Hz. Muhammed in ümmetiyiz."
     Turan, Kutlu Doğum Haftasının İslam aleminin barış ve kardeşliğine vesile olmasını temenni etti.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER