Kütahyada sirk gösterisi

Kütahyada sirk gösterisi -Carmen Sirki, 13 Ekimde 3 seansta çeşitli gösteriler sunacak


KÜTAHYA (A.A) - Dünyaca ünlü sirk sanatçısı Zanadu ve ödüllü sanatçılardan kurulu kadrosuyla tanınan Carmen Sirki, Kütahyada 13 Ekimde çeşitli gösteriler sunacak.
     Carmen Sirki Sanat Yönetmeni Enver Mutlu, yaptığı yazılı açıklamada, Kütahyada ilk kez gösteri yapacaklarını bildirdi.
     Belediye Kültür Sarayında, 13 Ekim Cumartesi günü 14.00, 16.00 ve 19.30da olmak üzere 3 seansta gösterilerini izleyicilerle buluşturacaklarını belirten Mutlu, şunları kaydetti:
     Türkiyede modern sirk sanatlarını Avrupada olduğu gibi kültür merkezi salonları ve spor salonlarında sunarak tiyatral sirk gösterisinin öncülüğünü yapan Carmen Sirkinde, dünyaca ünlü sirk sanatçısı Zanadunun içinde insan bulunan kutuyu uçurması ve havada birini tutması gösterisini hayretle izleyeceksiniz. Robot Transformers gösterisine çocuklar bayılacak. Jonglör Show, Zencodan ilk kez izleyeceğiniz jonglör ötesi bir gösteri. Sihirbazlar, akrobatlar, Çin ateş dansı, sevimli kukla gösterisi, Yetenek Sizsiniz finalistinden Michael Jackson Show, akordeon kadın, elektrik adam, palyaçolar, ateş adamlar, Black Light Poping Show, eğitimli hayvanlar, Maymun Çarli, Dev Piton Yılan Show... Ödül kazanmış sanatçı kadrosu ile muhteşem sirk gösterisine Kütahyada yaşayan tüm çocuklarımızı ve halkımızı davet ediyoruz. İsteyenler sanatçılar, yılan, maymun ve diğer hayvanlarla fotoğraf çektirebilecek. Biletler çocuklar ve öğrenciler 5 lira, tam 10 lira olup, salon gişesinden temin edilebilecektir.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahyada sirk gösterisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER