Kütahyada hastane çalışanlarına plaket verildi

Kütahyada hastane çalışanlarına plaket verildi


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı hastanelerde görev yapan ve başka görevlere getirilen personele törenle birer plaket verildi.
     Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen törende konuşan Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, sağlık görevlilerinin yaptığı işi takdir ettiklerini söyledi.
     Kütahyada yeni hastaneler inşa edildiğini belirten Çiftçi, şöyle konuştu:
     Tavşanlıda yapılan hastane muhteşem bir yatırım. Gediz Hastanesi muhteşem bir yatırım. İnşallah Kütahya merkeze de çok daha güzel bir yatırım olacak. Simav, Emet ve Altıntaş ilçelerinde de olacak. Bütün hastane çalışanlarını kutluyorum. Bundan önce farklı görevlerde olup da şimdi değişik görevlere atananları da kutluyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı aldık ve koşturuyoruz. Bir yerde bırakıyoruz ve diğer taraf alıyor, ondan sonra o koşturuyor. Makamımız, gücümüz ve paramız varken tabii ki, bu hizmetleri yapacağız. Kütahya da bu hizmetleri yapmaya layık bir yer.
     Çiftçi, Kütahyada sadece 15 ayda toplam 450 milyon lira değerinde yatırım yapıldığı bilgisini vererek, yaklaşık 2 milyar liralık yatırımın da devam ettiğini sözlerine ekledi.
     Sağlık çalışanlarına plaketlerinin verilmesiyle sona eren törene, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, AK Parti Kütahya milletvekilleri Soner Aksoy, Hasan Fehmi Kinay ve Vural Kavuncu, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş, Kütahya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mithat Ekici ve daire müdürleri katıldı.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Kütahyada hastane çalışanlarına plaket verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER