Kütahyada Cem Adrian konseri

Kütahyada Cem Adrian konseri -Konser, 23 Kasımda gerçekleştirilecek


KÜTAHYA (A.A) - Tüm baskılarını, siyah rujla tek tek öptüğü Siyah Bir Veda Öpücüğü adlı yeni albümünü çıkaran şarkıcı Cem Adrian albümün, albümünün tanıtım turnesi kapsamında 23 Kasımda Kütahyada konser verecek.
     Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, kendisine özgü tarzı ve tavrıyla müzik çalışmalarına devam eden Cem Adrian, güçlü besteleri, çarpıcı şarkı sözleri ve çok özel sesiyle 12 şarkıdan oluşan yepyeni albümü Siyah Bir Veda Öpücüğünü geçen eylül ayında Dokuzsekiz Müzik Yapım etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu.
     Emir adlı albümüyle başlayıp Kayıp Çocuk Masallarıyla devam eden hikayesinin son albümü olan Siyah Bir Veda Öpücüğünde, tüm şarkılar Adrian imzası taşıyor. Siyah Bir Veda Öpücüğündeki besteler, piyano ve keman ağırlıklı ezgileri ve etkileyici sözleriyle sanatçının özgün tarzını bir kez daha ortaya koyuyor.
     Albümde, geçen nisan ayında hayatını kaybeden Türkiyenin en önemli kadın müzisyenlerinden Ayten Alpmanın Cem Adrian ile çok özel bir düeti de yer alıyor. Hani Bazen adlı şarkı Ayten Alpmanın son kaydı olmasından dolayı tüm müzik dünyası ve Cem Adrian için büyük anlama sahip bulunuyor.
     Adrianın, prodüktörlüğünü de üstlendiği Siyah Bir Veda Öpücüğü albümünün tüm kayıtları, sanatçı tarafından gerçekleştirildi. Stil ve tema çalışmasının Cem Adrian ve Hümeyra Uçan tarafından yapıldığı albümün fotoğraf çekimlerini ise Boğaç Dalkıran ve Semih Kanmaz yaptı.
     Cem Adrianın 23 Kasım Cuma akşamı Kütahya Hilton Garden Inn Otelinde gerçekleşecek konserinin kapı açılış saati 20.00 olarak belirlendi. Konser biletleri, City Angel (Sevgi Yolu), Cafe De Keyf ve Gloria Cafeden temin edilebiliyor.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahyada Cem Adrian konseri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER