Kütahyada Kariyer ve İstihdam Günleri etkinliği

Kütahyada Kariyer ve İstihdam Günleri etkinliği -Etkinlik, 6-7 Kasımda gerçekleştirilecek


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyada, Valilik, Belediye Başkanlığı, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 6-7 Kasımda Kariyer ve İstihdam Günleri etkinliği yapılacak.
     Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 6 Kasımda, etkinlik kapsamında ilk olarak açılış töreni düzenlenecek.
     Daha sonra, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, KÜTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Başkanı Hilmi Mithat Delen, Orcia Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş İnsan Kaynakları Müdürü Sabri Topçu, üniversite öğrencileri ve iş arayanlara kariyer gelişimi hakkında deneyimlerini anlatacak.
     Etkinlik, 7 Kasımda Kütahya Seramik Porselen A.Ş İnsan Kaynakları Müdürü Aysun İstanbulluoğlu ile Kros Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Hikmet Demirin sunumlarıyla sona erecek.
     Yaklaşık 30 firmanın stant açacağı etkinlikte, insan kaynakları müdürleri tarafından firmaların personel ve insan kaynakları politikaları hakkında iş arayanlara bilgi verilecek. Ayrıca iki günlük etkinlik süresince firmaların eleman ihtiyaçlarına yönelik başvurular kabul edilecek.
     Etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgi, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden alınabilecek.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahyada Kariyer ve İstihdam Günleri etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER