Kurşun, kemerinin tokasına isabet edince kurtuldu

Kurşun, kemerinin tokasına isabet edince kurtuldu -Trabzonda, G.Snin silahla yaralandığı kavgada, kurşunlardan biri yoldan geçen A.Çnin kemerinin tokasına isabet edince göbek bölgesinde darbeye bağlı morluk oluştu (Foto


TRABZON (A.A) - Trabzonda G.Snin silahla yaralandığı kavgada, kurşunlardan biri yoldan geçen A.Çnin kemerinin tokasına isabet etmesi sonucu göbek bölgesinde darbeye bağlı morluk oluştu.
     İskenderpaşa Mahallesi Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesinde karşılaşan D.A. ile G.S, A.Ç. ve H.O.Y. arasında, D.Anın cezaevinde bulunan kardeşi hakkında tanıklık yapma konusunda tartışma çıktı.
     Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine D.A, tabanca ile ateş açarak G.Syi sağ ayak bileği ile baldırından yaraladı. Bu sırada kurşunlardan biri yoldan geçen A.Çnin göbek bölgesine isabet etti. A.Ç, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan kontrolde kurşunun A.Çnin kemerinin tokasına isabet ettiği, bu nedenle yaralanmadığı ancak göbek bölgesinde darbeye bağlı morluklar oluştuğu anlaşıldı. Diğer yaralı G.S. ise Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi altına alındı.
     Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde yapılan incelemede 2 ayrı silaha ait 4 boş kovan ile deforme olmuş bir mermi çekirdeği bulundu.
     Polis, D.Ayı yakalamak için çalışma başlattı.
    
     Muhabir: Tuncay Bekar
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Kurşun, kemerinin tokasına isabet edince kurtuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER