Kurban Bayramı kutlanıyor

Kurban Bayramı kutlanıyor -Hendekte ilçe protokolü bayramlaşma programında bir araya geldi


SAKARYA (A.A) - Hendekte Kurban Bayramı kutlamaları kapsamında, ilçe protokolü bayramlaşma programında bir araya geldi.
     Müftülük Toplantı Salonunda düzenlenen programa, Kaymakam Mustafa Ayhan, Jandarma Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hasan Dağcı, Hendek Belediye Başkan Vekili İbrahim Cömert, Cumhuriyet Savcısı Can Bayır, İlçe Emniyet Müdür Vekili Bülent Ay, İlçe Müftü Vekili Abdülkerim Karabıyık, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.
     Programda bir konuşma yapan Kaymakam Ayhan, Hendekte güzel bir bayram geçirdiklerini belirterek, vatandaşlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlattı.
     Ayhan, bayramların birlik ve beraberlik açısından bu tür programların çok önemli olduğuna işaret ederek, Bizler de burada görev yapan ve sizlerle birlikte aynı havayı teneffüs eden insanlar olarak sizlerle birlikte bu güzel bayramı kutluyoruz. Kurban Bayramının güzel geçmesi için bütün kurumlar çalışıyor. Huzur içerisinde güzel bir bayram geçiriyoruz. Her gününüzün bayram tadında geçmesi dileğiyle bayramınızı kutluyorum dedi.
     İlçe Müftü Vekili Karabıyık ise Bayramlarımızın birliğimize, beraberliğimize vesile olmasını Cenab-ı Allahtan diliyorum. Dayanışmamızın, kardeşliğimizin ve bütünlüğümüzün devam etmesi dileğiyle, bayramınızı kutluyor, hayırlar getirmesini diliyorum ifadelerini kullandı.
     Bayramlaşma programı, jandarma, hastane, cezaevi ve huzurevi ziyareti ile devam etti.
    
     Muhabir: Ahmet Çileci / Mehmet Özcan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Kurban Bayramı kutlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER