Kurban Bayramına doğru

Kurban Bayramına doğru -İzmit Belediye Başkanı Doğan: İnsani değerlerin yoğun olarak hissedildiği bayramlarda sağlanacak hoşgörü ortamının tüm İslam alemini birbirine daha çok kenetleyeceği inancındayım (Fotoğra


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, insani değerlerin yoğun olarak hissedildiği bayramlarda sağlanacak hoşgörü ortamının, tüm İslam alemini birbirine daha çok kenetleyeceği inancında olduğunu belirtti.
     Doğan, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşanacağı bir bayrama kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek, her bayramda olduğu gibi dostluğu, sevgiyi insanların sevdiklerimizle paylaşacağını kaydetti.
     Bayramların insanları birbirine kaynaştıran günler arasında olduğunu ifade ederek, bugüne kadar her konuda birlik ve beraberlik örneği gösteren İzmit halkının, bundan sonra da aynı beraberliği göstererek bu mübarek günden istifade edeceğine inandığını bildirdi.
     Doğan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     İnsani değerlerin yoğun olarak hissedildiği bayramlarda sağlanacak hoşgörü ortamının tüm İslam alemini birbirine daha çok kenetleyeceği inancındayım. Kurban Bayramının insanlık adına hayatın her alanında çatışma yerine uzlaşmayı, kavga yerine hoşgörüyü ve aydınlığı getirmesini temenni ediyorum. Sosyal barışın sağlandığı, yardımlaşmanın arttığı, zenginin fakire el uzattığı bir bayram diliyorum. Bu vesile ile tüm Müslüman aleminin, Türk ulusunun ve İzmitli hemşehrilerimin, mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kurban Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER