Kuran Kursu Öğreticileri eğitimlerini tamamladı

Kuran Kursu Öğreticileri eğitimlerini tamamladı


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir İl Müftülüğü bünyesinde il geneline atanarak görevlerine başlayacak olan Aday Kuran Kursu Öğreticileri eğitimlerini tamamladı.
     İl Müftülüğü tarafından Aday Kuran Kursu Öğreticilerine yönelik 25 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında Temel ve Hazırlayıcı Hizmet İçi Eğitim kursu düzenlendi.
     Kuran Kursu Aday Öğreticileri, atandıkları ve meslekleri ile alakalı konularda İl Müftüsü Yakup Öztürk, İl Müftü Yardımcısı Ali Gülden, Müftü Yardımcısı Celalettin Altunkaya, Acıgöl İlçe Müftüsü Yaşar Bolat, Şube Müdürü Mustafa Aktaş, Vaiz Gülşen Yeni, Vaiz Melahat Turşucu ve Rehber Öğretici Fatih Aydından dersler aldılar.
     Temel Eğitim ve Hazırlayıcı Eğitim kursunda 40 gün eğitim gören öğreticiler, derslerini Nevşehir Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi salonlarında yaptılar.
     İl Müftüsü Öztürk başkanlığındaki komisyon tarafından sınava tabi tutulan aday öğreticiler, uygulamalı eğitimden geçerek, memur olmayı hak edecek.
     Konuyla ilgili açıklama yapan Müftü Öztürk, İnanıyorum ki, kurs boyunca çok iyi iletişim sağlanmış ve öğreticilerimiz hem bilgilerini tazelemiş, geliştirmiş hem de göreve motive olmuş durumdalar. Görev mahalline bir an önce gidip öğrencileri ile buluşmanın heyecanını yaşamaktalar. Bu konuda hepsine inanıyor ve güveniyorum. Şimdiden başarılar diliyorum dedi.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Kuran Kursu Öğreticileri eğitimlerini tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER