Kumluca Belediye Meclisi mayıs ayı olağan

Kumluca Belediye Meclisi mayıs ayı olağan toplantısı yapıldı


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediye Meclisi mayıs ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirildi.
     Kumluca Belediye Meclis Toplantı Salonundaki toplantıya 15 meclis üyesinden 14ü katıldı. Toplantıda Çetinkaya, gündem maddelerini okudu ve oylamaya sundu.
     Belediye Mali Hizmetler Müdürü Kazım Turgay, Kumluca Belediyesinin 2012 yılı kesin hesap cetvelinin 25 milyon 752 bin 234 lira olarak gerçekleştiğini söyledi.
     Bir önceki meclis toplantısında Güzören köyü, Keneköy mevkinde biyogaz dönüşüm tesisi yapmak için istenen imar planı tadilatıyla ilgili istenen kurum görüşlerinin uygun olarak geldiğini belirten Çetinkaya, imar komisyonunun da imar tadilatı yapılmasını uygun gördüğünü anlattı.
     Mavikent Belediye Meclisi tarafından gönderilen iki imar komisyonu kararı, Beykonak Belediye Meclisinin daha önce belediye meclisine gönderdiği ve imar komisyonuna havale edilen A4 ticari alan olan kısmın akaryakıt ve LPG alanına çevrilmesi konuları görüşüldü.
     Avrupa İş Konseyi (EBA) tarafından 2012-2013 yılında düzenlenen anket sonuçlarında Kumlucanın en iyi şehir, idari yönden de Çetinkayanın da en iyi yönetici olarak Sokrates ödüllerine aday gösterilmesi dolayısıyla ödül töreni için 1-2 Temmuz tarihlerinde İsviçrenin Montrö şehrine belediye başkanı ile görevli olarak Süleyman Fethi Örgelin görevli olarak gitmeleri için gerekli yetki ve iznin verilmesini de talep edildi.
     Gündem maddeleri, daha sonra oy birliğiyle kabul edildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kumluca Belediye Meclisi mayıs ayı olağan Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER