Kumlucada ortaokullar arası futbol müsabakaları sona

Kumlucada ortaokullar arası futbol müsabakaları sona erdi


ANTALYA (A.A) - Kumlucada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası futbol müsabakaları sona erdi.
     Kumluca Şehir Stadındaki final maçını Gençlik ve Spor Hizmetleri ilçe Müdürü Erol Koca, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri izledi.
     Toplam 12 takımının katıldığı ve 20 müsabakanın yapıldığı turnuvanın finalinde Özel Toros Kumluca Koleji ile Ziya Gökalp Ortaokulu takımları karşılaştı.
     İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında 1-0 öne geçen Ziya Gökalp Ortaokulu takımı, maç sonuna kadar skoru korumayı başararak turnuvanın şampiyonu oldu. Üçüncülüğü ise Mimar Sinan Ortaokulu takımı elde etti.
     Maç sonunda Ziya Gökalp Ortaokulu takımı oyuncuları ve onları destekleyen arkadaşları büyük sevinç yaşadı. Ödül töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Erol Koca, şampiyon olan takımın Antalyada yapılacak ve 32 takımın katılacağı Ortaokullar Arası Futbol Müsabakalarında Kumlucayı temsil edeceğini söyledi.
     Konuşmanın ardından turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kumlucada ortaokullar arası futbol müsabakaları sona Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER