Kumlucada liseler arası futbol müsabakaları başladı

Kumlucada liseler arası futbol müsabakaları başladı


ANTALYA (A.A) - Kumlucada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası futbol müsabakaları, törenle başladı.
     Kumluca Şehir Stadındaki törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, sportif etkinliklerin öğrencilere mücadele azmi kazandırmayı amaçladığını söyledi. Müsabakalarda dereceye giren takım ve sporcuların Antalyada Kumlucayı temsil edeceğini ifade eden Tekdemir, turnuvaya katılan tüm takım ve sporculara başarılar diledi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca da her yıl düzenlenen spor müsabakalarına bu yıl katılımın geçen yıllara göre daha fazla olduğuna işaret etti. Bu yıl müsabakaların gençler, yıldızlar ve küçükler olmak üzere üç kategoride yapılacağını anlatan Koca, futbol, voleybol, basketbol, atletizm, hentbol, masa tenisi ve badminton olmak üzere 62 takım ve bin 600 sporcunun mücadele edeceğini bildirdi.
     Konuşmaların ardından turnuvanın başlama vuruşunu Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erol Koca yaptı.
     Turnuvanın ilk maçı, Kumluca Anadolu Lisesi ile Mavikent Mustafa-Ayşe Acarbulut Anadolu Lisesi arasında yapıldı. Karşılaşmayı Mavikent Mustafa-Ayşe Acarbulut Anadolu Lisesi 3-0 kazandı.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak / Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kumlucada liseler arası futbol müsabakaları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER