Kulu Belediyesinden bin 200 kişiye iftar

Kulu Belediyesinden bin 200 kişiye iftar yemeği


KONYA (A.A) - Kulu Belediyesince, bin 200 kişiye iftar yemeği verildi.
     Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Olof Palme Parkında verilen iftar yemeğinde, 8 yıldır Kuluya hizmet ettiklerini ifade etti.
     İnsanların ahiret hazırlığı da yapmaları gerektiğini belirten Yıldız, Ramazanın manevi havasını teneffüs etmek, Ramazanla törpülenmek, yardıma muhtaç vatandaşlara yardım duygusuyla coşmak ve temizlenmiş olarak bayrama ulaşmak istediklerini vurguladı.
     İsveç Büyükelçisi Hakan Akesson da Ramazanın Müslümanlar için çok önemli kutsal bir ay olduğunu, bu ayın hoşgörü ve cömertlik ile birlikte telaffuz edildiğini dile getirdi.
     AK Parti Konya milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ise Suriyede yaşanan olayların, Türkiyenin güneydeki güvenliğini tehdit eder konuma geldiğini ifade etti.
     Bir tarafta da Arakanda yaşanan olayların olduğuna altını çizen Türkmenoğlu, Oradaki Müslümanlara bir nebze olsun manevi destek olmak amacıyla Dışişlerimiz orayı ziyaret etti. Dini inanç gözetmiyoruz, insani boyutta yardımlarımızı yapacağız. Devlet Hastanemizin yeri oldukça merkezi konumdadır diye konuştu.
    
     Muhabir: Saim Erel
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Kulu Belediyesinden bin 200 kişiye iftar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER