Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Adanada

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Adanada -Çelik, memleketi Adanada davul-zurna ve halaylarla karşılandı


ADANA (A.A) - Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, memleketi Adanada davul-zurna ve halaylarla karşılandı.
     Çelik, beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar, Fatoş Gürkan, Mehmet Şükrü Erdinç ile AK Parti Yerel Yönetimler 10. Bölge Toplantısına katılmak üzere özel uçakla kente geldi.
     Bakan Çelik, Adana Havalimanında Vali Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve diğer protokol üyeleri ile parti yöneticileri tarafından apronda karşılandı.
     Bakan Çelik, burada yaptığı açıklamada, daha sonra çok sayıda açıklamasının olacağını belirterek, Şimdi size tek bir şey söylemek istiyorum. Şuanda üzerinde ayağımızı bastığımız toprak 3 bin yıllık bir toprak. 3 bin yıldır içinde nice medeniyetleri, nice kültürleri barındırıyor. Burası Çukurova, 3 bin yıllık bir toprağın üzerinde kendi hemşehrileriyle buluşmak her Kültür Bakanına nasip olmaz. Bir Kültür Bakanı için en büyük mutluluk kendi memleketinde, 3 bin yıllık bir kültür ve medeniyet mirasının üzerinde buluşmaktır dedi.
     Çok sayıda partili de VIP salonu çıkışında ellerinde Bereketli Toprakların Birikimli Bakanı Hoşgeldiniz, Adana Seninle Gurur Duyuyor, İnsan Kansız, Şehir Bakansız Olmaz, Adananın Gururu yazılı pankart ve afişlerle bekledi. Bakan Çelikin çıkışını bekleyen partililer davul-zurna eşliğinde halaylar da çekti.
     Bir süre sonra VIP salonundan çıkan Bakan Çelik ve beraberindekiler, gösterilen yoğun ilgi nedeniyle güçlükle ilerleyebildi.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar - Ömer Yıldız
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Adanada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER