Kozan Küçük Sanayi Sitesindeki yangın

Kozan Küçük Sanayi Sitesindeki yangın -Araç lastik deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı


ADANA (A.A) - Kozan ilçesindeki Küçük Sanayi Sitesinde bir araç lastik deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı.
     Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Kozan Küçük Sanayi Sitesinde Ruşen Atlıya ait araç lastiklerinin geri dönüşüme kazandırılması için kullanılan bir toplama deposunda henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan yangın, Kozan, İmamoğlu ve Kadirli belediyeleri itfaiye ekipleri ile Kozan Orman İşletmesine bağlı ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.
     Yangına, 9 arazöz, 2 pikap, 1 iş makinesi ile 40 personelle müdahale edilirken, bu sırada başlayan yağmurun da etkisiyle ekipler yangını söndürülerek soğutma çalışmaları yaptı.
     Yangında, dumandan etkilenen Kozan Orman İşletmesinde görevli Yusuf Beydilli (47) Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tedavisinin ardından Beydilli, Adanaya sevk edildi.
     Öte yandan, anız yakarak söz konusu yangına neden olduğu iddia edilen tarla sahibi Aykut T. (27) iş yeri sahipleri tarafından darbedildi. Aykut T, Kozan Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü.
     Yangın, maddi hasara yol açarken, TEDAŞa ait trafo merkezinin zarar görmesi nedeniyle ilçe merkezine yaklaşık 4 saat elektrik verilemedi.
    
     Muhabir: Volkan Varan / Volkan Kaşık
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Kozan Küçük Sanayi Sitesindeki yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER