Kozanda oyuncak toplama kampanyası

Kozanda oyuncak toplama kampanyası


ADANA (A.A) - Kozanda, Yusuf Baysal Anadolu Lisesi öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında köy okullarındaki çocuklara dağıltılmak üzere düzenlediği oyuncak toplama kampanyası başlatıldı.
     Adana Öğrenci Meclis Başkanı Büşra Ören ve okul arkadaşlarının Küçük bir oyuncak büyük bir mutluluk sloganıyla düzenlediği kampanyanın başlatılması sebebiyle okulda tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.
     Öğrenci Meclisi Başkanı Ören, ilçedeki okullar, kurumlar ve vatandaşlardan toplandıktan sonra ayrıştırılacak olan oyuncakların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderileceğini, köy muhtarları ve okul müdürleri aracılıyla dağılacak oyuncaklarla, çocukların sevindirilmesi ve atıl oyuncakların değerlendirilmesini hedeflediklerini söyledi.
     Kampanyaya yoğun destek olması halinde ilçe dışındaki okullara da oyuncak gönderilebileceğini ifade eden Ören, okul ve kurumları dolaşması için hazırladıkları oyuncak toplama aracına kampanyanın ilk gününde yaklaşık bin parça oyuncak bağışlandığını belirtti.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber Kozanda oyuncak toplama kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER