Kozanda ilçeler arası yıldız erkekler futbol

Kozanda ilçeler arası yıldız erkekler futbol turnuvası


ADANA (A.A) - Kozan ilçesinde 4 ilçeden okulların katılımıyla düzenlenen Yıldız Erkekler Futbol Turnuvasında İmamoğlu Cumhuriyet İlköğretim Okulu şampiyon oldu.
     Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen, Feke, Saimbeyli, İmamoğlu ve Kozan ilçelerinden 32 ilköğretim okulu takımının katılımıyla 3 Aralıkta başlayan futbol turnuvasında finale kalan Özel Kozan İlköğretim Okulu ve İmamoğlu Cumhuriyet İlköğretim Okulu takımları Kozan İsmet Atlı Şehir Stadyumunda karşılaştı.
     Normal süresi 2-2lik beraberlikle tamamlanan karşılaşma sonrası penaltı atışlarında rakibine üstünlük sağlayan İmamoğlu Cumhuriyet İlköğretim Okulu turnuva şampiyonu oldu. İkinciliği Özel Kozan İlköğretim Okulu elde ederken, rakibi İsmet İnönü İlköğretim Okulunu 2-0 mağlup eden Kozan Acarmantaş Köyü İlköğretim Okulu da üçüncü oldu.
     Şampiyon takımın kupasını Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, ikinci olan takımın kupasını ise İmamoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acar verdi.
     Dereceye giren takımların sporcu, antrenör ve idarecilerini tebrik eden milli eğitim müdürleri daha sonra dereceye giren 3 takımın futbolcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Kozanda ilçeler arası yıldız erkekler futbol Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER