Kozanda Emniyet Müdürlüğünün tiyatro etkinliği

Kozanda Emniyet Müdürlüğünün tiyatro etkinliği


ADANA (A.A) - Kozan Emniyet Müdürlüğü ile Kozan Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği işbirliğiyle tiyatro etkinliği düzenlendi.
     Kozan Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesindeki etkinlikte, Metin Karamanın yazdığı, Murat Demirkıranın yönettiği Adım Tiyatrosu oyuncularının sunduğu Dünya çocuklarındır isimli oyun sahnelendi.
     Dünyayı yok ederek sevmeyelim sloganı ile çocuklara doğanın ve çevrenin önemini anlatarak, çevre kirliliğine karşı duyarlılık oluşturmayı amaçlayan oyunu, ilçedeki anaokulu ve ilköğretim okulu öğrencileri izledi.
     Kozan Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Ali Baysal, tiyatro etkinliğini, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği içinde gerçekleştirdiklerini, amaçlarının çocukların eğlenirken öğrenmesini sağlamak olduğunu söyledi.
     Baysal, dernek olarak düzenledikleri tiyatro etkinliği kapsamında, yetişkinlere yönelik olarak da Üstün Dökmenin yazdığı, Zafer Karaokayın yönettiği Padişah-ı Osman isimli oyununun sahneleneceğini belirtti.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Kozanda Emniyet Müdürlüğünün tiyatro etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER