Kozanda Namazla Diriliş konferansı

Kozanda Namazla Diriliş konferansı


ADANA (A.A) - Anadolu Gençlik Dergisi Kozan Temsilciliği Namazla Diriliş konferansı düzenledi.
     Belediye sinemasındaki konferansa konuşmacı olarak İlahiyatçı-Yazar Ahmet Bulut katıldı.
     Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı ve Kuran okunmasının ardından Dergi Temsilcisi Ahmet Sönmez açılış konuşması yaptı.
     Sönmez, amaçlarının, gençleri kötü davranışlardan uzaklaştırmak olduğunu ifade ederek Gençlerimizi Kuran ile buluşturmak istiyoruz. Şunu unutmayalım ki bir ülkenin gücü ne tankı, ne topu ne de tüfeğidir. Bir ülkenin gücü imanlı evlatları ve yürekleridir dedi.
     İlahiyatçı-Yazar Ahmet Bulut ise inanmış bir yüreğin her şeye bedel olduğunu ve muhtaç olunan kudretin imandan geçtiğini belirtti.
     Çocuklara küçük yaşlardan itibaren Allah ve namaz sevgisi aşılanması gerektiğini ifade eden Bulut, şunları söyledi:
     Çocuklarımızı cehennem ateşi ile korkutmak yerine cennetin gülleri ile neşelendirelim. Çocuklarımızı camilere alıştıralım ve sevdirelim. ÖSS-KPSS sınavı gibi bir gün hepimiz ahiret sınavından geçeceğiz. Çocuklarımızı bu sınava da küçük yaşlardan itibaren çalıştırmalı ve hazırlamalıyız. Çocuklarımıza namaz kıldırarak, Allah ve Kuran sevgisi vererek, yakıtı insan ve taştan olan cehennem ateşinden korumalıyız. Özellikle 10 yaşından itibaren çocuklarımıza bu güzel alışkanlıkları kazandıralım.
     Etkinliğe, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Söğüt, bazı sendikaların ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kozanda Namazla Diriliş konferansı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER