Kozanda Güvenli okul, güvenli eğitim semineri

Kozanda Güvenli okul, güvenli eğitim semineri


ADANA (A.A) - Kozanda, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen Güvenli Okul, Güvenli Eğitim Projesi kapsamında lise öğrencilerine madde bağımlılığı, terör ve bilişim suçları konularında gelişim ve geleceği destekleme semineri verildi.
     Yusuf Baysal Anadolu Lisesi ile Endüstri Meslek Lisesinde gerçekleştirilen seminerlere konuşmacı olarak İl Emniyet Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde görevli polis memurları Özkan Dere, Osman Tuğrul, Sedat Çoşar, Mehmet Tozu ve Mehmet Genç katıldı.
     Konuşmacılar, madde bağımlılığı, zararları ve tedavisi, terör-terörizmin amaç ve hedefleri, terör örgütlerinin gençlere kurdukları tuzaklar ve sempatizan kazanma yöntemleri, internet kullanımı, yararları ve güvenliği gibi konularda sunum eşliğinde çeşitli bilgiler vererek, deneyimlerini paylaştılar.
     Etkinliğe, İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Büro Amiri Komiser Yardımcısı Ufuk Kestek ile Çocuk Şube ve Toplum Destekli Polislik Büro amirliklerinde görevli bazı polis memurları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Kozanda Güvenli okul, güvenli eğitim semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER