Koyulhisardaki kurumlar arası futbol turnuvası

Koyulhisardaki kurumlar arası futbol turnuvası -Turnuvada İlçe Jandarma Komutanlığı takımı birinci oldu


SİVAS (A.A) - Koyulhisar ilçesinde düzenlenen kurumlar arası halı saha futbol turnuvasında, İlçe Jandarma Komutanlığı takımı birinci oldu.
     Koyulhisar Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen turnuvaya, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, Belediye Başkanlığı, İlçe Hastanesi, Mehmet Kavala Çok Programlı Lisesi, Çamlıyaka İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Münire-Mustafa Aydoğdu Yatılı İlköğretim Bölge Okulu futbol takımları katıldı.
     15 gün süren turnuvanın finalinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu futbol takımları karşılaştı. Karşılaşmanın 10. dakikasında hakem, Cumhuriyet İlköğretim Okulu takımından bir oyuncuya kırmızı kart gösterdi.
     Karara itiraz eden takım, sahadan çekildi. Bir süre Cumhuriyet İlköğretim Okulu takımının sahaya dönmesi beklendi. Turnuva tertip komitesi, sahadan çekilen Cumhuriyet İlköğretim Okulu takımını hükmen mağlup saydı. Turnuvada birinci olan İlçe Jandarma Komutanlığı takımının kupasını, takımda forma giyen İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Yücel Yılmaz aldı.
     Turnuvanın Cumhuriyet İlköğretim Okulu takımı ikinci, Mehmet Kavala Çok Programlı Lisesi takımı ise üçüncü oldu.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Koyulhisardaki kurumlar arası futbol turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER