Koyulhisarda tayini çıkan savcı için veda

Koyulhisarda tayini çıkan savcı için veda programı


SİVAS (A.A) - Koyulhisar ilçesinden Hatayın Reyhanlı ilçesine atanan Cumhuriyet SavcıHarun Karahan için veda programı düzenlendi.
     Koyulhisar Kaymakamlığı ve Koyulhisar Belediyesi tarafından Eğriçimen Yaylasındaki bir lokantada düzenlenen programda konuşan Koyulhisar Kaymakamı İsmail Sündük, Savcı Karahanın ilçeden ayrılacak olmasından dolayı üzüntü duyduğunu belirtti.
     Kaymakam Sündük, Önemli olan bir yerden ayrılırken hoş bir seda ile veda etmektir. Savcımız gerçekten bizler için önemli bir insandı. Yeni görev yerinde kendisinin başarılı olacağına inanıyoruz. İlçemizden ayrılacak olması nedeniyle üzgünüz. Savcımıza yeni görev yerinde başarılar diliyorum dedi.
     Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren de memuriyette ayrılıkların sürekli olduğunu belirterek, Savcımız ilçemizde başarılı çalışmalar yaptı. İlk görev yeri olması sebebiyle kendisinin Koyulhisarı unutmayacağını temenni ediyoruz. Yeni görev yerinde kendisine başarılar diliyorum dedi.
     Yaklaşık 3 yıldır görev yaptığı Koyulhisarın ilk görev yeri olduğunu belirten Karahan ise Koyulhisar ilk görev yerim. İlk görev yerleri unutulmaz derler ama, bunun dışında Koyulhisarın benim için çok güzel anıları olmuştur. Koyulhisar halkıyla olsun, havasıyla olsun, doğal güzellikleriyle olsun her zaman hatırlanabilecek bir yer. Görev süremiz doldu ve büyük bir üzüntü ile buradan ayrılacağım diye konuştu.
     Savcı Karahana çeşitli hediyelerin verildiği programa, ilçede görev yapan hakim ve savcılar, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Yücel Yılmaz ile resmi kurum amirleri katıldı.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Koyulhisarda tayini çıkan savcı için veda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER