KOÜden kısa kısa

KOÜden kısa kısa -Kocaelide Göz Hastalıkları Bilimsel Toplantısı düzenlendi


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından Göz Hastalıkları 2012-2013 Eğitim Dönemi Aylık Bilimsel Toplantısı düzenlendi.
     İzmitte KOÜ Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından düzenlenen toplantıya, Kocaeli ve çevre illerden gelen 60 civarında göz hastalıkları uzmanı katıldı.
     Moderatörlüğünü KOÜ Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yusuf Çağların yaptığı toplantıda, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şengül Özdek de konuşmacı olarak yer aldı.
     Erken doğan çocuklarda görülen ve tedavi edilmediğinde körlüğe neden olan Prematürite Retinopatisi hastalığı ile ilgili bilgiler veren Özdek, Hangi Hastayı Ne Zaman Tedavi Edelim konulu bir sunum gerçekleştirdi.
    
     -KOÜ öğrencileri Kırmızı Basında En İyiler
     Reklam Ödülleri Yarışmasında finalde-
    
     KOÜ İletişim Fakültesi öğrencileri 10.Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri yarışmasında finale kaldı.
     Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, sektörün deneyimli reklamcı ve reklam verenlerinden oluşan jürinin yarışmaya katılan çalışmaları değerlendirmesi sonucunda finale kalan 5 ekipten 2sinin Kocaeli Üniversitesi öğrencisi olduğu bildirildi.
     Açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Üniversitemiz İletişim Fakültesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü öğrencisi Yasin Işık ile Reklamcılık Bölümü öğrencisi Olgun Tayılganın birlikte hazırladıkları Mutluluk Vermek Ellerinizde ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri Serhat Demirbağ ile Ege Kardayı Bir Avuç Su adlı çalışmalarıyla 28 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek final yarışmasında ilk üçe girmeye çalışacak. Sadece gazete ve dergi reklamları arasında yapılan bir yarışma olması sebebiyle, Türkiyede bir ilk olma özelliği taşıyan yarışmaya bu yıl 65 ajans, 759 reklam içeren 597 başvuru gerçekleştirdi.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber KOÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER