Koreli Belediye Meclisi üyeleri Sosyal Mağazayı

Koreli Belediye Meclisi üyeleri Sosyal Mağazayı ziyaret etti


İSTANBUL (A.A) - Güney Kore Jeollabuk-do bölgesi Iksan Belediye Meclis üyeleri ve çalışanları, Kağıthanedeki Sosyal Mağazayı ziyaret etti.
     Kağıthane Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Güney Koreli meclis üyeleri ve çalışanları, Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yer alan Sosyal Mağazayı ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.
     Belediye Başkanı Fazlı Kılıçın eşi Fatma Kılıçın da yer aldığı ziyarette Sosyal İşler Müdürü Sadık Şişman, konukları çalışmalarıyla ilgili bilgilendirdi.
     Iksan Belediye Meclis Başkanı Dae-oh Kim, 4 yıl önce Mutlu Market adlı sosyal destek projesini hayata geçirdiklerini belirterek, Bu proje, Sosyal Mağazanın bir benzeriydi. Hem kıyafet, hem gıda yardımı yapılan marketlerimizden ihtiyaçlarını karşılayan insanlar oldu. Projemiz insanlardan destek görürken, diğer yerel yönetimlere de örnek oldu ifadelerini kullandı.
     Kardeş ülke olarak gördükleri Türkiyeyi gezerek çalışmaları gözlemleme fırsatı bulduklarını anlatan Dae-oh Kim, kendilerine sağladıkları imkanlar için Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç ile Sosyal İşler Müdürü Sadık Şişmana teşekkür etti.
    
     Muhabir: İbrahim Halil Çekici
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Koreli Belediye Meclisi üyeleri Sosyal Mağazayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER