KOP İdaresi Başkanı Babaoğlundan MÜSİADa ziyaret

KOP İdaresi Başkanı Babaoğlundan MÜSİADa ziyaret


KONYA (A.A) - Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mehmet Babaoğlu, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşeki ziyaret etti.
     Babaoğlu, MÜSİAD Konya Şubesi Konya için önemli STKlardan bir tanesi olduğunu ifade etti.
     KOP İdaresi Başkanlığının Kalkınma Bakanlığı bünyesinde bölge illeri ve Konya için özel kalkınma planlarının olacağını belirten Babaoğlu, KOP eylem planı çevresinde hazırlıkların sonuna gelindi. Konya ve bölge illerindeki ekonomik kalkınma ve rekabetin güçlendirilmesi, kentleşme ve sosyal - kültürel gelişmenin sağlanması, alt yapıların güçlendirilmesi ve kurumsal kapasitenin geliştirilmesi ekseninde plan çalışmaları devam ediyor dedi.
     Şimşek ise MÜSİAD Konya Şubesinin kuruluşundan bugüne geçen 20 yıllık süreçte önemli mesafeler aldığını belirtti.
     MÜSİAD Konya Şubesi olarak kurumsal yapısıyla örnek olmaya çalıştıklarını dile getiren Şimşek, Şahsım ve yönetim kurulum ile birlikte şehrimiz için yapılacak tüm projelere desteğimiz devam edecek. KOP idaresi de bölgemizin kalkınması için önemli bir kurum. MÜSİAD Konya Şubesi olarak 2005 yılında yayınladığımız Konya Ovaları Sulama Projeleri ve Mavi Tünel Raporunda da KOP idaresinin şehrimiz ve bölge illeri için önemine değinerek Konyaya kazandırılması konusunda çalışmalar yapmıştık. diye konuştuk.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber KOP İdaresi Başkanı Babaoğlundan MÜSİADa ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER