Konya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri

Konya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kaçmaz: -Meclis üyelerimizin ve köylülerimizin destek, şevk ve heyecanıyla başarılarımız artacaktır


KONYA (A.A) - Konya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz, Meclis üyelerimizin ve köylülerimizin destek, şevk ve heyecanıyla başarılarımız artacaktır dedi.
     Kaçmaz İl Genel Meclisinde yaptığı konuşmada, organik çilek projesi ile katıldıkları yarışmada elde ettikleri başarı hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.
     Türkiyede 25 başarılı proje arasına giren Organik Çilek Projesi çalışmaları ile 21-24 Haziran tarihlerinde Brezilyanın Rio kentinde Konyayı ve organik çilek üretimini dünyaya tanıtmaya hazırlandıklarını anlatan Kaçmaz, Başlangıçta küçük bir adımla başladığımız bu proje büyük başarılara ulaştı. Siz Meclis üyelerimizin ve köylülerimizin destek, şevk ve heyecanıyla başarılarımız artacaktır diye konuştu.
     Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi ise, mayıs ayı içinde gerçekleştirdikleri organik çilek fidesi dağıtım töreni hakkında bilgi verdi. Selvi, Özellikle organik tarım konusundaki faaliyetlerimizi artırarak devam ettireceğiz dedi.
    
     Muhabir : Basir Gülüm
     Yayıncı : Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Konya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER