Konyadaki uluslararası bağlantılı uyuşturucu operasyonu

Konyadaki uluslararası bağlantılı uyuşturucu operasyonu -Gözaltına alınan 8 kişiden 4ü Antalya Adliyesine götürüldü (Görüntülü)


KONYA (A.A) - Konyadaki uluslararası bağlantılı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 8 kişiden 4ü Antalya Adliyesine götürüldü.
     2011 yılı Aralık ayında, 135 kilogram eroinle yakalandıktan sonra tutuklanan Yılmaz Tnin (35) bağlantılarını 13 ay süreyle takip eden Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 8 kişinin sorguları tamamlandı.
     Gözaltına alınan 8 kişiden 4ü ifadeleri alındıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
     Aralarında örgüt lideri olduğu iddia edilen Oral Cnin (45) de bulunduğu 4 şüpheli, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Antalya Adliyesine sevk edildi.
     2011 yılında 135 kilo eroinle yakalanan ve tutuklanan şüphelinin bağlantılarını 13 ay boyunca takip eden polis, Konya ile birlikte 3 ilde 8 şüpheliyi gözaltına almış, takip sırasında Almanyadan Hollandaya götürülen 250 kilogram eroin ele geçirilmiş, bu ülkelerde de 5 kişi tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Ahmet Akbıyık / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Konyadaki uluslararası bağlantılı uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER