Konuğuyla canlı yayında boks yaptı

Konuğuyla canlı yayında boks yaptı -Yerel televizyon kanalında yayınlanan spor programının sunucusu, bayan boksörlere destek verilmesi amacıyla canlı yayında boks antrenörü konuğuyla boks gösterisi yaptı -Program sunucusu Sarı:


SAKARYA (A.A) - Sakaryada yerel televizyon kanalında yayınlanan spor programının sunucusu, bayan boksörlere destek verilmesi amacıyla canlı yayında boks antrenörü konuğuyla boks gösterisi yaptı.
     SRT Televizyonunda yayınlanan Sporyum adlı programın sunuculuğunu yapan Oktay Sarı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde mücadele eden bayan boksörleri konuk etti.
     Bayanların boksa ilgisinin konuşulduğu programda sunucu, boks eldivenlerini giyerek boks antrenörü Osman Şeni gösteri yapmaya davet etti. İkili, Rocky filminin müziği Eye Of The Tiger şarkısı eşliğinde gösteri yaptı.
     Sarı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kadınların boksa ilgisini artırmak için gösteri yaptığını söyledi.
     Bayan boksörlerin sponsor desteğine ihtiyaç duyduğuna dikkati çeken Sarı, şöyle konuştu:
     Bayan boksörlerimize sponsor desteği bulmak için canlı yayında gösteri yaptım. Bayanların sponsor bulması gerek, ben de bu şekilde katkı sağlamak istedim. Bayanların boksa ilgisinin artırılması gerekli. Kadına şiddetin fazla olduğu bu dönemde bayanlarımızın boks yapması ilgimi çekti. Bu sporun bayanlar arasında yaygınlaştırılması gerekiyor. Bu nedenle gösteriyi yaptık. Umarım gereken desteği alırlar.
     Bayanlarımız severek boks yapıyor. Ben de denedim ve boksun şiddet olmadığını gördüm. Boks, önemli bir spor, bayanlarımızın bu spora yönlendirilmesini istiyoruz.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Konuğuyla canlı yayında boks yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER