Konakta Ramazan Şenliği

Konakta Ramazan Şenliği


İZMİR (A.A) - Konak Belediyesi tarafından mahallerde düzenlenen iftar yemeği ve eğlenceler ile Ramazan nostaljik ruhuyla yaşatılıyor.
     Aziziye Mahallesinde Uğur Dündar Onurlu Yaşam Parkındaki iftar yemeğinin ardından geleneksel Türk Tiyatrosunun en önemli unsuru olan meddah, orta oyunu, Karagöz-Hacivat gölge oyunu ve fasıl gösterileri sunuldu.
     Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, yaptığı yazılı açıklamada, İzmirlileri, her gece Konakın bir başka mahallesinde nostaljik Ramazan akşamlarını yaşatmaya devam edeceklerini belirterek, Ramazan ayı boyunca iftardan sonra vatandaşlar parklarda düzenlediğimiz etkinliklerde bir araya gelerek hem eğlenecekler hem de Ramazana özgü olan birlik beraberliği, paylaşımı yaşayacaklar. Konaklı hemşehrilerimiz düzenlediğimiz bu etkinliklerde aileleriyle, komşularıyla bir arada olmanın keyfini yaşıyorlar dedi.
     Bu arada, ramazan ayı sonuna kadar Konak Belediyesi tarafından ikram araçlarıyla Konakın çeşitli semtlerinde iftar saatinde vatandaşlara, çorba, pilav, tavuk döner, tatlı, zeytin, hurma, ayran ve sudan oluşan zengin bir iftar yemeği sunulacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Konakta Ramazan Şenliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER