Kocasinan Belediyesinden Tekstilciler Sitesine çevre düzenlemesi

Kocasinan Belediyesinden Tekstilciler Sitesine çevre düzenlemesi


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Ekim 2013te açılacak Tekstilciler Sitesinde çevre düzenlemesi yapacaklarını bildirdi.
     Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, sonbaharda yeni bir esnaf sitesinin daha Kayseriye hizmet vermeye başlayacağının altını çizerek, Oto Galericiler Sitesinin karşısında 60 bin metrekarelik bir alanda kurulan Tekstilciler Sitesinin inşaatının tamamlandığını, esnafların iş yerlerinin donanımını gerçekleştirdiğini ve kendilerinin de çevre düzenlemesini yapacaklarını ifade etti.
     Sektöründe Orta Anadolunun en büyüğü olacak Tekstilciler Sitesinin ekim ayında hizmete açılacağını belirten Yıldız, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Fabrikadan satış esasına göre tekstil alış veriş merkezi olacak. 5 katlı Tekstilciler Sitesinde bin 850 metrekarelik 32, bin 100 metrekarelik 8 işyeri var. Çevre düzenlemesinde kafe, restoran, dinlenme ve diğer ihtiyaçları karşılayacak donatılar olacak. Biz de öncelikle 20 Mart 2013 Çarşamba günü saat 14.30da betonarme istinat duvarı ihalesini yapacağız.
     Yıldız, her esnaf grubunun siteye kavuşması için gayret gösterdiklerini, site isteyen esnaf guruplarına gerekli her türlü desteği vermeye hazır olduklarına dikkat çekerek, esnaf ve alıcının en iyi alış-veriş şartlarında buluşması, siteye kavuşması için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini, düzgün, derli-toplu, aranan her şeyin bir arada bulunması için esnaf siteleriyle iyi nitelikte iş ve çalışma imkanları kurduklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Yücel Velioğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER