Kocaseyit Havaalanından uçak seferleri

Kocaseyit Havaalanından uçak seferleri -Edremit Körfezindeki havaalanından 20 Nisandan itibaren Ankara ve İstanbula 7 gün sefer düzenlenecek


BALIKESİR (A.A) - Edremit Körfezinde bulunan Kocaseyit Havaalanından, 20 Nisandan itibaren Ankara ve İstanbula 7 gün uçak seferi düzenlenecek.
     BoraJet Acenteler ve Satış Geliştirme Departmanı görevlisi Hakan Seber, AA muhabirine yaptığı açıklamada, halen İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanından pazar, çarşamba ve cuma olmak üzere haftanın üç günü Edremit Körfezine seferlerinin bulunduğunu söyledi.
     Seber, 20 Nisandan itibaren İstanbul-Edremit seferlerinin 7 güne çıkacağını ifade ederek, Aynı tarihte haftanın 7 günü şeklinde Ankara seferlerine de başlayacağız. Şu anda ön görüşmelerimizin sürdüğü Pegasus Hava Yollarıyla anlaşma sağlarsak, firmanın güney kesimlerinde sefer yaptığı bütün noktalarına aktarmalı uçuşumuz olacak. İstanbul ve Ankaradan Çanakkaleye gidecek yolcularımız için de servis uygulamasını hayata geçirip, Kocaseyitten sonraki bölümü karayoluyla sağlamayı planlıyoruz. Servis, ayrıca ücretlendirilecek diye konuştu.
     Öte yandan, diğer hava yolu firmalarının da yaklaşan yaz mevsimi dolayısıyla Kocaseyit Havaalanına İstanbuldan seferler düzenlenmesi yolunda çalışmalar yaptığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Hakan Firik / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Kocaseyit Havaalanından uçak seferleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER