Kocaeli ve 5 ildeki eş zamanlı

Kocaeli ve 5 ildeki eş zamanlı silah kaçakçılığı operasyonu -Kocaeli merkezli yürütülen soruşturma kapsamında 6 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınanların sayısı 55e yükseldi -Operasyonda, 40 tabanca, 3 bin mermi


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli merkezli 6 ilde silah kaçakçılığı yaptığı iddia edilen bir suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınanların sayısı 55e yükseldi.
     Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, silah kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla Kocaeli, İstanbul, Bursa, Düzce, Konya ve Sakaryada faaliyet gösteren bir suç örgütüne yönelik çalışma başlattı.
     Yaklaşık 8 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından kimlikleri belirlenen şüphelilerin 6 ildeki ev ve iş yerlerine eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, aralarında suç örgütünün lideri olduğu belirtilen Murat G, Hikmet Bnin de bulunduğu 55 kişiyi gözaltına aldı.
     Şüphelilerin adreslerine arama yapan polis, 40 adet ruhsatsız tabanca, bu silahlara ait 3 bin mermi ve silah yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.
     Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor
    
     Muhabir: İbrahim Aktaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli ve 5 ildeki eş zamanlı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER