Kocaeli Üniversitesinden Teknoparkta staj imkanı

Kocaeli Üniversitesinden Teknoparkta staj imkanı


KOCAELİ (A.A) - Türkiyenin en gelişmiş ilk 5 Teknoparkından birine sahip olan Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), öğrencilerine teorik eğitim yanında staj imkanı da sunarak, iş yaşamı öncesi tecrübe kazanmalarını sağlıyor.
     KOÜden yapılan açıklamada, birçok firmayı içinde bulunduran Teknoparkta Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik - Haberleşme Mühendisliği ve Bilgisayar Öğretmenliği 2, 3. ve 4. sınıf öğrencilerinden oluşan toplam 72 öğrencinin çeşitli firmalarda staj imkanı bulduğu belirtildi.
     Açıklamada, Türkiyenin önde gelen yazılım firmalarının imkanlarından faydalanan öğrencilerin, Teknoparkın içerisinde bulunan tüm firmalar ile iletişime geçerek, onları da yakından tanıma fırsatı elde ettikleri kaydedildi.
     Staj süresince proje de üreten öğrencilere ayrıca her gün bir firma yetkilisi veya öğretim üyesi tarafından seminer veriliyor. Birer aylık ve iki dönem şeklinde gerçekleştirilecek stajdan yararlanan öğrencilerin yol ve yemek masraflarının Kocaeli Üniversitesi tarafından karşılanacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli Üniversitesinden Teknoparkta staj imkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER