Kocaeli polisinden şafak operasyonu

Kocaeli polisinden şafak operasyonu -400 polisin katılımıyla 5 ayrı mahallede, 39 adrese düzenlenen baskınlarda, 3 kişi gözaltına alındı (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Kocaelide, yan kesicilik, hırsızlık, kaçakçılık ve narkotik gibi suçların önlenmesine ilişkin, 400 polisin katılımıyla 39 adrese düzenlenen eş zamanlı baskınlarda, 3 kişi gözaltına alındı.
     Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, İzmit ve Derince ilçelerinde, yan kesicilik, hırsızlık, kaçakçılık, narkotik ve organize suçların önlenmesi kapsamında yaptığı çalışmalarda, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.
     Sabaha karşı düzenlenen ve 400 polisin katıldığı baskınlarda, polis ekiplerine özel harekat ile çevik kuvvet ekipleri de destek verdi. 112 Acil Sağlık ekiplerinin de hazır tutulduğu operasyonda, 5 ayrı mahalledeki 39 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, buralarda arama ve kontrol yaptı.
     Çeşitli suçlardan aranan 3 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, 19 kök Hint keneviri, 600 gram esrar ve 100 gram Bonzai maddesi ile 2 kuru sıkı tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, çok sayıda mermi ele geçirildi.
     Gözaltına alınan 3 kişi, hastanedeki sağlık kontrolünün ardından Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın - Tahir Turan Eroğlu
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli polisinden şafak operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER