Kocaeli Milletvekili Fikri Işık:

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık: Bir yandan demokratikleşme çalışmalarını sürdüreceğiz, diğer taraftan terör ile mücadeleye de devam edeceğiz


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Bir yandan demokratikleşme çalışmalarını sürdüreceğiz, diğer taraftan terör ile mücadeleye de devam edeceğiz dedi.
     Işık, partisinin Başiskele İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiyenin 10 yıl önce vergi gelirlerinin yüzde 85inin borç faizlerine gittiğini, enflasyonun çok yüksek olduğunu siyasi baskılardan gençlerin bıktırıldığını savundu.
     Türkiyenin 10 yıllık AK Parti iktidarında öncelikle ekonomide yaptığı mücadele ile faize ödenen paraları artık yatırımlara ayırır hale geldiğini belirten Işık, şunları söyledi:
     Türkiye bu dönemde her alanda çok hızlı gelişti. En büyük barajlarımızla, hemen her ilimize yapılan duble yollarla, gelişmiş ülkelere dahi örnek olan sağlık sistemi ile ve burada sayamayacağım bir çok alanda sınıf atlamış durumdadır. Artık kendi ileri teknoloji ürünlerimizi üretiyoruz. kendi silahımızı kendimiz yapıyoruz ve uzun vadeli büyük hedefleri olan bir ülkeyiz.
     Güçlü Türkiye için terör sorununu çözmemiz gerekir. Türkiyenin güçlenmesini istemeyen ülkeler teröre destek vermeye devam etmektedir. İktidarımızla beraber demokratikleşme adımlarını ilk günden beri hızla ve cesaretle attık. Devletin geçmişteki yanlış uygulamalarını kaldırdık. Fakat bu zaman içerisinde terörle de hiç kesintisiz mücadele ettik ve edeceğiz. Bir yandan demokratikleşme çalışmalarını sürdüreceğiz, diğer taraftan terör ile mücadeleye de devam edeceğiz. Elinde silah, ağzında demokrasi olmaz, yapılması gereken önce terör örgütünün silah bırakmasıdır.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli Milletvekili Fikri Işık: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER