Kocaeli 5. Kitap Fuarından kısa kısa

Kocaeli 5. Kitap Fuarından kısa kısa -350 yayınevinin katıldığı fuarı, iki günde 118 bin 980 kişi ziyaret etti


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesince 350 yayınevinin katılımıyla 5incisi düzenlenen kitap fuarına ziyaretçilerin ilgisi devam ediyor.
     Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, "400 bin ziyaretçi" hedefine yaklaşıldığı belirtilerek, fuarı ilk iki günde 118 bin 980 kişinin ziyaret ettiği kaydedildi.
     Yazarlar Ece Temelkuran, Ayşe Kulin, Canan Tan, Abdülaziz Bayındır ve Kahraman Tazeoğlunun okurlarıyla buluştuğu ifade edilen açıklamada, fuarın 19 Mayıs Pazar günü sona ereceği bildirildi.
    
     -Yazar Ayşe Kulin, okurlarıyla buluştu-
    
     Yazar Ayşe Kulin, okurlarıyla bir araya gelerek, kitaplarını imzaladı.
     Fuarda sevenleriyle buluşan Kulin, kitap okuyan insanların hayata başka gözle baktığını belirterek, her kitabın insanlara bilmedikleri bir duyguyu ilettiğini söyledi.
     Kulin, hayatta erken tecrübe edinmek isteyenlere bol bol kitap okumalarını tavsiye ederek, kitapların da insanlar gibi kendi kaderleriyle doğduğunu kaydetti.
     Bir yazar okura bir kelime, bir cümleyle bile dokunabiliyorsa, o kitabın başarıya ulaştığını dile getiren Kulin, "Boranın Kitabı, eş cinsel bir çocuğun gelişimini, duygularını anlatıyor. Herkesin kendimiz gibi olmasını istiyoruz. Toplum olarak kendimize ayna tutup bakmamız gerekiyor. Önce kendimizle yüzleşelim" diye konuştu.
     Kulin, konuşmasının ardından, okurları için kitaplarını imzaladı.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kocaeli 5. Kitap Fuarından kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER