Kocaelide polis memurunun darp edildiği iddiası

Kocaelide polis memurunun darp edildiği iddiası -İzmitte girdikleri bir evde bulunanları darp ve tehdit ettikleri belirtilen iki kardeş, kendilerine müdahale etmek isteyen polisi memurunu da darp etti (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - İzmitte girdikleri bir evde bulunanları darp ve tehdit ettikleri belirtilen iki kardeş, kendisine müdahale etmek isteyen polisi de darp etti.
     İzmit Serdar Mahallesi Can Sokakta Okan Y. ile kardeşi Olcay Y, komşularının evine zorla girerek, evdeki Mustafa Yyi darp ettikten sonra diğer aile üyelerini tehdit ederek evden ayrıldı.
     Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen İzmit Asayiş Büro Amirliği ekipleri ile 2 şüpheli arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sırasında yakınlardaki tek katlı bir evin çatısına çıkan 2 kişi, daha sonra aşağı inerek ellerindeki sopalarla polis memuru Ö.Ayı darp etti.
     Diğer polis ekiplerince gözaltına alınan Okan Y. ile kardeşi Olcay Y, Asayiş Büro Amirliğine götürüldü. Polis memuru Ö.Anın bacaklarında darp izine rastlanırken, emniyetteki işlemleri tamamlanan ve çeşitli suçlardan poliste kaydı bulunduğu belirtilen 2 şüpheli, daha sonra adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide polis memurunun darp edildiği iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER