Kocaelide, kursiyerlere 12 bin kitap dağıtıldı

Kocaelide, kursiyerlere 12 bin kitap dağıtıldı -Kocaeli Büyükşehir Belediyesince, Kocaeli Halk Üniversitesi KO-MEKle Okuyor projesi kapsamında KO-MEK kursiyerlerine 12 bin kitap hediye edildi (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, Kocaeli Halk Üniversitesi KO-MEKle Okuyor projesi kapsamında, Kocaeli Meslek Edindirme Kurslarında (KO-MEK) eğitim gören kursiyerlere, 12 bin kitap verildi.
     Tepeköy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törende konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, okuma konusunda toplum olarak çok iyi bir konumda olmadıklarını belirterek,Kocaelinin bu projeyle Türkiyeye örnek olacağını kaydetti.
     Büyükşehir Belediyesi olarak başlattıkları proje kapsamında, KO-MEKte eğitim gören 12 bin kursiyere 12 bin kitap dağıtılacağını anlatan Karaosmanoğlu, ailelerin çocuklarını kitap okumaya yönlendirmesi gerektiğini vurguladı.
     Yazar İclal Aydının da bir konuşma yaptığı törende, Karaosmanoğlu ve Aydın, temsili olarak seçilen 10 kişiye kitap hediye etti.
     Kocaeli Halk Üniversitesi KO-MEKle Okuyor projesi kapsamında, Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan 12 bin kitabı okuyan kursiyerler, bu kitapları daha sonra Kocaeli 5. Kitap Fuarında bağışlayacak. Kitap fuarının ardından bağışlanan kitaplarla Kocaelide kütüphanesi olmayan 41 okula kütüphane yapılması planlanıyor.
    
     Muhabir: Şahin Oktay - İbrahim Aktaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide, kursiyerlere 12 bin kitap dağıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER