KKTCnin kuruluşunun 29. yıl dönümü etkinlikleri

KKTCnin kuruluşunun 29. yıl dönümü etkinlikleri -Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu etkinlikler kapsamında sahne aldı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin (KKTC) kuruluşunun 29. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında sahne aldı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, etkinlikler kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Şenliğine, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu konuk il olarak davet edildi.
     KKTCnin Lefkoşa, Girne, İskele, Güzelyurt kentlerinde gösteriler yapan halk dansları topluluğu, Gaziantepi ve yöresini tanıtma fırsatı buldu.
     Halk dansları topluluğu, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Türkiyenin Lefkoşe Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, KKTC İskele Belediye Başkanı Halil Orun ile KKTC Milli Eğitim ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Müdürü Gencay Eroğlunu makamlarında ziyaret ederek Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey adına, yöreye ait hediyeler ve Uluslararası Antep Fıstığı Kültür ve Sanat Festivali anısı olan festival heybesini hediye etti.
    
     Muhabir: Gaziantep
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber KKTCnin kuruluşunun 29. yıl dönümü etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER