Kıyı Ege ve Çanakkalede kuvvetli yağış

Kıyı Ege ve Çanakkalede kuvvetli yağış uyarısı -Yarın esecek kuvvetli lodosla Çanakkale, İzmir, Aydın ve Muğla ile Balıkesirin batı ilçelerinde kuvvetli yağış bekleniyor


ÇANAKKALE (A.A) - Yarın esecek kuvvetli lodosla Çanakkale, İzmir, Aydın ve Muğla ile Balıkesirin batı ilçelerinde kuvvetli yağış bekleniyor.
     Balıkesir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın (çarşamba) kuvvetli yağış uyarısında bulundu.
     Son değerlendirmelere göre, yarın kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (60-80 km/saat) esecek lodosla, Çanakkale, İzmir, Aydın ve Muğla ile Balıkesirin batı ilçelerinde (Edremit, Burhaniye ve Ayvalık) kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli ile gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.
     Perşembe günü sabah saatlerine kadar yerel olarak etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve yağışların oluşturabileceği olumsuzluklara (ulaşımda aksama, sel, su baskını, heyelan, yıldırım, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
    
     Muhabir: Ramazan Demir
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Kıyı Ege ve Çanakkalede kuvvetli yağış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER