Kıyamet iddiasını fırsata çevirmek istedi

Kıyamet iddiasını fırsata çevirmek istedi -Muğlada bir dönerci, Maya takvimine göre bugün kopacağı iddia edilen kıyamet için yüzde 50 indirim kampanyası başlatınca izdiham yaşandı


MUĞLA (A.A) - Muğlada bir dönerci, Maya takvimine göre bugün kopacağı iddia edilen kıyamet için yüzde 50 indirim kampanyası başlatınca izdiham yaşandı.
     Recai Güreli Caddesinde ve Kötekli Mahallesinde döner salonu işleten Güngör Göktepe, iş yeri önüne üzerinde 21 Aralıkta kıyamet kopuyor pankartı açarak, yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında dönerin 2 lira olduğunu öğrenen vatandaşlar işletme önünde uzun kuyruk oluşturdu.
     Güngör Göktepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kıyametin kopacağı yönündeki açıklamaları fırsata çevirmek istediklerini söyledi. Bu doğrultuda kıyameti slogan olarak kullanıp, bugüne özel dönerde yüzde 50 indirim uyguladıklarını dile getiren Göktepe, 4 lira olan dönerin fiyatını 2 liraya indirdik ve kampanya ile dönerimizin lezzetini herkesin tatmasını sağladık. Nitekim başarılı olduk dedi.
     Muğladaki 2 şubelerine 220 kilogramlık tavuk döner taktıklarını anlatan Göktepe, yaklaşık 2 bin kişinin bu kampanyadan yararlanmasını tahmin ettiklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Kıyamet iddiasını fırsata çevirmek istedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER