Kitabının imza gününde lokum ikram etti

Kitabının imza gününde lokum ikram etti -Gazeteci Ercan Halıcı, Lokumcu Adnan, Madonna ve The Times adlı kitabının Mersindeki imza gününde vatandaşlara lokum dağıttı


MERSİN (A.A) - Gazeteci Ercan Halıcı, Lokumcu Adnan, Madonna ve The Times adlı kitabının Mersindeki imza gününde vatandaşlara lokum dağıttı.
     Halıcı, Mersindeki bir alışveriş merkezinde düzenlenen imza gününde, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, gazetecilik hayatı boyunca genellikle girişimcilerin medyada nasıl yer alabileceğini gözlemlemeye çalıştığını söyledi.
     Medyada haber olarak yer almanın, firmaların rekabet gücünü artırmak, öz güvenlerini yükseltmekte etkili olduğuna inandığını ifade eden Halıcı, Meslek yaşamım boyunca bununla ilgili örnekleri zaman zaman topladım. Temmuz ayında da ikinci kitabım olan Lokumcu Adnan, Madonna ve The Timesda da bu bilgileri meraklılarının dikkatine sundum dedi.
     Halıcı, kitabında özellikle iş adamlarına basında yer almanın püf noktalarını anlatmaya çalıştığını dile getirerek, şöyle devam etti:
     Kitapta yaşanmış örneklere yer verdik. Bunların arasında ise en ilginci, Adanada lokumculuk yapan Adnan beydi. Burada Adanalı lokumcunun The Timesa kadar uzanan hayat hikayesini anlattık .Rumlarla lokum mücadelesinde ismini duyurunca, sektörde ismi ön plana çıkmaya başladı. Ardından Madonna bir albümünde Türk lokumu anlamına gelen Turkish Delight ifadesini geçirince, Adnan beyle haber akışımız devam etti. Hatta Madonnaya lokum gönderildi, yeni üretim lokuma da Madonna Lokumu adı verildi.
     Halıcı, kitabında giyim kuşamdan, doğru tanıtım yapabilmek için hangi medya kanallarının kullanılması gerektiğine kadar girişimcilerin ihtiyaç duyduğu hemen her şeye yer verdiğini sözlerine ekledi.
     Bu arada imza günündü kitaplarını imzalayan Halıcı, kitaba konu olan Lokumcu Adnan Özdoğru ile kitap imzalatanlara ve çevredeki vatandaşlara lokum ikram etti.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Kitabının imza gününde lokum ikram etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER