Kırşehir Tanıtım Günleri

Kırşehir Tanıtım Günleri -Vali Erden: Kırşehir Tanıtım Günlerinin sonuçlarını önümüzdeki günlerde daha iyi şekilde alacağımızı düşünüyoruz


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, Ankarada gerçekleştirilen Kırşehir Tanıtım Günlerinin sonuçlarını, önümüzdeki günlerde daha iyi şekilde alacaklarını düşündüklerini söyledi.
     Erden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7-10 Haziran tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen tanıtım günlerinde, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve firmaların stant açtığını, kentin her yönü ile tanıtıldığını ifade etti.
     Kendisinin de 3 gün boyunca etkinliğe katılarak stantları ziyaret ettiğini, Kırşehir milletvekillerinin de organizasyona destek verdiğini dile getiren Erden, şöyle konuştu:
     6 ay önceden düşünülen ve 3 ay önce planlanan Kırşehir Tanıtım Günleri, Meclis Başkanımız Cemil Çiçekin de katılımıyla açıldı. Organizasyona, Ankaradaki dernekler federasyonu ve firmaların büyük katkısı oldu. Kırşehirde ve kent dışında önemli yatırımları bulunan iş adamlarımız da oradaydı. Hem Kırşehiri tanıtmak hem de ilimize yatırım yapmak isteyenlere yönelik faaliyetler gerçekleştirildi.
     Orta büyüklükte bir şehir olan Kırşehirin, organizasyonu alnının akı ile gerçekleştirdiğini vurgulayan Erden, Etkinlik, hem tanıtım hem de bir buluşma yeri gibi benimsendi. Kırşehir ve dışındaki iş adamları, bürokratlar, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerle ayrı ayır toplantılar yapıldı. Kırşehir Tanıtım Günlerinin sonuçlarını önümüzdeki günlerde daha iyi şekilde alacağımızı düşünüyoruz dedi.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehir Tanıtım Günleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER