Kırşehirin sağlık sorunları Bakan Akdağa anlatıldı

Kırşehirin sağlık sorunları Bakan Akdağa anlatıldı


KIRŞEHİR (A.A) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, kentin sağlık sorunlarının Sağlık Bakanı Recep Akdağa iletildiğini söyledi.
     Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mehmet Öncel ve diğer yetkililerle birlikte Bakan Akdağı makamında ziyaret ettiklerini ifade etti.
     Bakan Akdağın, Kırşehirin sağlık sorunları ile yakından ilgilendiğini belirten Çalışkan, şunları kaydetti:
     Kırşehirden başka ile hasta sevkini asgari düzeye indirmek, ilçe hastanelerini daha etkin hale getirmek ve herkesin kendisine en yakın hastaneden en iyi sağlık hizmetini alabilmesi için yoğun gayret gösteriyoruz. Mucur ve Kaman Devlet Hastanelerimizin uzman doktor eksiklerini gidermek ve bu hastanelerde bazı ameliyatların yapılabilmesini sağlamak istiyoruz. Sayın bakanımız ile yaptığımız toplantıda Kırşehirin sağlık ile ilgili tüm konularını masaya yatırdık. Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesinin geleceği ile ilgili neler yapılması gerektiğini konuştuk. Tıp fakültemizin kadrosunu kısa zamanda zenginleştirmek, yeni öğretim görevlilerini Kırşehire kazandırmak ve hastanemizi her türlü teşhis, tedavi ve ameliyat yapılan bir merkez olmasını sağlamak istiyoruz. Sayın Bakanımız her zaman bizlere destek oluyor. Kendisine tüm Kırşehir halkı adına teşekkür ediyoruz.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehirin sağlık sorunları Bakan Akdağa anlatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER